AVENIJA MB I NADALJE UBIJA ŽIVOT I LJUDSKOST PO SRBIJI. VETERINA ZABILA GLAVU U PESAK I GLUMI NOJA.

Član 26 ZODŽ

Zabranjeno je prevoziti:

1) visokobremenite ženke u periodu od poslednjih 10% vremena od ukupnog trajanja bremenitosti, ženke prvih sedam dana posle donošenja mladih na svet, novorođene životinje kod kojih pupčana vrpca nije sasvim zarasla, bolesne ili povređene životinje, osim ako je prevoz životinja neophodan radi lečenja, prinudnog klanja, odnosno prinudnog lišavanja života;

I POSLE DVA ODRŽANA SASTANKA U UPRAVI VETERINE SA PREDSTAVNICIMA UDRUŽENJA ZA ZAŠTITU ŽIVOTINJA NA TEMU KRŠENJA ZAKONA O ZAŠTITI ŽIVOTINJA I ZAHTEVA ZA ZATVARANJEM TAKOZVANOG PRIHVATILIŠTA AVENIJE MB, OVA FIRMA ZA DEZINSEKCIJU NE PRESTAJE SA ARČENJEM BUDŽETA OPŠTINA PREKO KRVI I KOSTIJU UHVAĆENIH PASA.

KAKO JE GABRIJELA DRAGANOVIĆ IZ “KLADOVSKIH ŠAPICA” OBJAVILA , BILI SU 7.JUNA U KLADOVU, POTRPALI NESREĆNE ŽIVOTINJE U SVOJU DUŠEGUPKU, A MEDJU NJIMA I TEK OŠTENJENU KUJICU, ČIJE SU ŠTENCE OSTAVILI DA UGINU. TO ĆE VEROVATNO BITI I SUDBINA NESREĆNE KUJICE, KOJU SU HRANILI I O NJOJ BRINULI GRADJANI.

Uhvaćena pitoma kujica i njeni štenci. Da li će preživeti?

NOVAC JE IZNAD SVEGA, A ŠINTERI(DRUGAČIJE IH NE MOŽEMO NAZVATI) OVE ZLOGLASNE FIRME NE PREZAJU NI OD ČEGA I RADE PO NALOGU SVOG POSLODAVCA, NENADA STEVANOVIĆA, KOJI JE POKAZAO KO JE I ŠTA JE 28.4. 21. JAVNO, PRED KAMERAMA. ON MOŽE DA ZABRANI VETERINARSKOM INSPEKTORU DA IZVRŠI KONTROLU PRIHVATILIŠTA, ON MOŽE DA PRETI POLICIJI, ZAŠTO MOŽE?, POSTAVLJA SE PITANJE.

VETERINA NE MOŽE ILI NEĆE DA REAGUJE. KO JE TAJ BOG KOJI GA TAPŠE PO RAMENU? POSTAVLJA SE PITANJE.

POSTAVLJA SE……. OPET, PO KO ZNA KOJI PUT, PITANJE …. ZAŠTO UPRAVA VETERINE NEĆE ILI NE SME DA REAGUJE?

KO SU TI BOGOVI KOJI SU IM ZAVEZALI RUKE? DOKLE ĆEMO DA TONEMO U BEZAKONJE? DOKLE ĆE NEVINI DA UMIRU U MUKAMA ? DOKLE ĆE NAS SVI GLEDATI KAO DIVLJAKE VREDNE ŽALJENJA, NESPOSOBNE DA SPROVODE ZAKONE?

By dobrica

One thought on “AVENIJA MB I NADALJE UBIJA ŽIVOT I LJUDSKOST PO SRBIJI. VETERINA ZABILA GLAVU U PESAK I GLUMI NOJA.

  • Ko je 💩taj Nenad Stevanović i koja ga isto takva💩💩štite da im niko nemože ništa jednom će doći i vama kraj💩💩

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *