Avenija MB ubija I VLASNIČKE PSE, a vlasnike krade, ponižava i smeje im se u lice.

 

Ima li kraja sumanutom zlu koje zaposleni u firmi za čišćenje radnji, zvanoj Avenija MB, (a kojoj je dato pravo da skuplja i uništava pse, što beskućne, što vlasničke , od strane vlasti) sprovode bez ikakve griže savesti, gaze zakon i ubijaju besomučno, vrše genocid pasa po celoj Srbiji , smeju se ljudima koji pokušavaju da ih spasu, vredaju ih i gaze i kradu. Usluge već naplaćene od gradskog budžeta, naplaćuju opet i opet. I ne samo to, dok vam velikodušno vraćaju vašeg psa, kog su ukrali iz vašeg dvorišta, a kog su prethodno pridavili električnim kleštima, zabranjenim za upotrebu, smeju vam se u lice. To radi „veterinar“ ove nesrećne firme, sa smislom za humor, na kome bi mu i Dr Mengele pozavideo.

Ovo je svedočenje, koje smo dobili u inbox udruženja, a koje je samo jedno od mnogih.

Ime osobe, nećemo navesti, sačuvaćemo ga od pretnji , koje ni vlasnicima, a ni zaposlenima u ovom konc logoru Novo Selo,  nisu strane. Pojaviće se kada tužbe budu spremne.

Foto ubijenog labradora. Mrtvog. Kuja koja je dojila štence, pridavljena električnim kleštima, a možda i vakcinisana protiv besnila. Za ovo bi u civilizovanoj zemlji, veterinar izgubio dozvolu rada za uvek.

32779084_2034079330167120_6144672301498499072_n

Tekst svedočenja:

Pozdrav!Videh objavu u vezi Avenije.Pa da vam ispricam.
Naime u subotu su nam šinteri uzeli psa ženku labradora staru 2godine koja ima štence.Niko ih nije video naišli su i pokupili,slučajno smo saznali da je kod njih.
Inače iz Ivanjice smo a oni su je odveli u Vrnjačku Banju u Novo selo.
Pošto nisu radili u nedelju otišli smo da je uzmemo oko 16h popodne u ponedeljak.
Kada smo stigli oni su tražili 2.500 dinara za vakcinaciju koju su navodno obavili za čipovanje i za pasoš.Kažu pas pregledan sve u redu.
Naplatili su nam i lezarinu od 500 din.po danu.Lezarinu?Za sta za izivljavanje nad nemocnom psu.
Medjutim kada su je izveli iz tog objekta u koji pristup nije dozvoljen (i sada čitam i gledam po internetu slike da ih drže na gomili po 30njih u boxu 1x1metar)vezana sa nekim kanapom oko vrata jedva je hodala prosto su je vukli.Bila je izgubljena nije nas prepoznala,mokra,usmrdela i prljava puna krpelja,oteklih i upaljenih grudi iz kojih je curilo mleko.Nije reagovala na nas i nije mogla da stoji na nogama balavila je.Dok se suprug završavao papire ja sam pitala dežurnog radnika zašto je takva jedva diše on mi kaže smejući se spava opušteno malo je uplašena.
Suprug je odneo do kola jer nije mogla da hoda.Doveli smo je kući odbijala je hranu samo je pila vodu nije mogla da se zaustavi jer ih tamo sigurno drže bez hrane i vode.Smatrali smo da je premorena i prestravljena i da joj treba odmor ostavili smo je da spava.Ujutru u 5h kada je suprug krenuo na posao zatekao je mrtvu.
Nismo je uvece u 22h vodilu veterinaru jer smo je upravo bili doveli od njih koji su naplatili usluge i rekli da je sve u redu samo je preplašena.
Ostavila je male štence i mi i dalje ne možemo da verujemo šta smo doživeli.
Tek vidim po internetu snimke i užasna iskustva ljudi,nisam znala da tako nešto postoji.Pomislila sam uzeli su je,kada odemo da je uzmemo obradovaće se i vratićemo je kući nismo mogli da sanjamo sa kakvim monstrumima imamo posla.
Prijavljeni su inspekciji nadležnoj za taj kraj.Da bi videli šta se dogadja i spasili makar jednog psa od monstruma.
Medjutim ovo je ko zna koji slučaj po redu,neko kažu neko stoji iza njih i ne može im niko ništa.Na žalost ne mogu da verujem da na tako nešto inspekcija ima opravdanje i da su to njima zadovoljavajući uslovi.Eto ostali smo bez izuzetno pametne ženke koju smo voleli kao da nam je član porodice.Žao mi je zašto na ovaj svirep način ukrasti kuče i krvnički ga mučiti.

Suprug je odneo mrtvu kod veterinara koliko su oni mogli da vide imala je jaku temperaturu,upalu krajnika,pošto oni ne rade obdukcije oni su rekli možeš da je nosiš na obdukciju na veterinarski fakultet u Bg.da se potvrdi od čega je umrla pa sa tim da ih tužiš,ali kaže ne možeš im ništa samo ćeš se istrošiti i platiti i svoje i njihove troškove iza njih stoji neko mnogo jak.

Ona je pustena bila. U nasem dvoristu.
Niko nije video kako je uzimaju mi smo saznali slucajno da je kod njih.
Ovo je selo u blizini  Ivanjice ako treba po selu da ih hvataju gde nikome nije problem napravila.
Oni su joj dali vakcinu i cipovali je to smo platili.Evo priznanice
Ne mogu prezaliti sto je nisam snimila i slikala kada smo otisli po nju
To su sokirajuce fotografije ona je padala nije mogla da stoji na nogama
Nama je bio cilj samo da je sto pre uzmemo i vodimo kuci da se povrati i zbog toga sto sam ja u 9 mesecu trudnoce i 10 dana pred porodjaj vozila se 200 km
Nismo ni sanjali sta se desava i ko su oni veterinar nasmejan fin Bog zna kako ko bi rekao
Da nam svesno daje psa a zna da ce uginuti
Jos se smeje i kaze kad dodjem u Ivanjicu gratis cu da je sterilisem
A u sebi misli nece ti ona do jutra preziceti.

######################################################################

Ovo je iskreno svedočenje. Svedoka ima mnogo.  Postavlja se  pitanje zašto Uprava veterine, veterinarski inspektori  i nadalje glume slepe, neme i gluve, na sve što se dešava i dokle će ova firma čistača zgrada i dezinsekcije gamadi, ubirati milione eura za genocid pasa, kršenje zakona, kradju budžeta gradova, sa svojim jaranima i zašto i ko ime je to dozvolio? Zašto ćuti čuvena grupa za dobrobit životinja, a sve vajni veterinari? A postavlja se i pitanje da li normalan čovek, može da radi za ove i ovakve?

Ova lica?

 

Sve će to polako doći na red, ali……… koliko će novca do tada već biti pokradeno, koliko pasa ubijeno, na mučke načine, koliko ljudi isponižavano? Zašto nam sve ovo treba? Zbog kradje, „nekih lica“? Zbog čega „neka lica“ čine sve da nehumanost, korupciju, kradju, zlo , prilepe kao atribute časnim ljudima koji žive u Srbiji i sve nas osramote, prodaju i pokradu? Zbog lične koristi.

I zašto odgovorni iz ove firme i njihovog konc logora ćute?

Smatramo da je ovog zla dosta i da „neka lica“ treba da dobiju ime i prezime i da odgovaraju za svoja zlodela.  A hoće. Ne može bezakonje doveka da vlada.

 

 

 

 

By dobrica

One thought on “Avenija MB ubija I VLASNIČKE PSE, a vlasnike krade, ponižava i smeje im se u lice.

  • Na mogu da shvatim te monstrume i to ignorisanje zakona i sudelovati u ovakvom pomoru jadnih zivotinja. Treba oduzeti dozvolu takvim veterinarima i zatvorom kaznjavati sve brutalne ucesnike. Molim ne kriti im podatke nego neka budu transparentni. Peticiju molim za legalizovanje postravanja mera zakonom koji stiti svaku zivotinju kao da je ljudska vrsta. Ovo ato se stite ti kevnici ne vodi na dibri. Trebaju se obavestiti medjznarodne unstitucije za zastitu zivotinja da zajedno delujemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *