Beskućni psi izvor zarade Korupcija

 

Avenija MB, korupcija, privatni konc logori , Veterinarska stanica Vranje, o svemu je pisano, piše se, prijavljuje.

I  Uprava veterine, Republičke veterinarske inspekcije ćute, čekaju, mudruju, šire dezinformacije po javnim glasilima, po Zakonu ne postupaju i sa namerom, čini se, produžavaju agoniju ovih jadnih bića, bezdomnih pasa i kradju budžetskih sredstava.

Dok lokalni opštinski očusi rade na progonu i maltretiranju svih onih koji na korupciju ukazuju. Zašto? Dal baš toliko mrze te jadne pse? Ne.

Ovo samo dokazuje, ovaj očajnički otpor promenama za bolje, progon svih koji se za progres bore, dokazuje da BESKUĆNI PSI JESU IZVOR PRLJAVE PROFITABILNE ZARADE ZA MNOGE U VLASTI, od običnih šintera, sluga, preko JKPa , preko nameštenih tendera, javnih nabavki, nameštenih jaranima i burazerima,opštinskih službi koje su prodale duše, pa naviše, pa tako, do vrha.

Žalosno je da su mnogi spali tako nisko , da kradu od najjadnijih, gladnih, nemoćnih pasa. Al krade se, gde god ko stigne.I nije to ni malo, stotine hiljada eura su u pitanju, pa onda, zašto ne i od beskućnih pasa? Bedno i prljavo. A sem opštinskih azila, i ovi kvazi privatni što glodju budžet, i konc. logor Avenija MB i Konc logor Vet stanice Vranje imaju mnogo toga zajedničkog. Veze, vezice, koverte, kovertice. Pitamo se šta je sve u igri, u kojoj smo vraćeni na vreme Kadija te tuži, Kadija ti sudi,a ljudskost se davi u blatu.

Avenija MB

Prihvatilište Davidovac Vranje 

AVENIJA MB  AMINOVANO UBIJANJE

DAVIDOVAC VRANJE

Borba protiv korupcije na svim nivoima jednako malo više od NULA:

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *