BUDIMO PROMENA.

PROTEST U LOZNICI 27OG NOVEMBRA 2021.

U Beogradu je 24og održan masovan protest protiv gradnje rudnika litijuma u Loznici, od čega
zavisi voda, vazduh, život ne samo gradjana Lozničkog kraja, već i cele Srbije i okoline. Ne samo gradjana, već i svih živih bića , delova eko sistema.

foto sa posta Boris Malagurski fejsbuk

Potrudimo se da protest u Loznici 27og novembra bude što masovniji, jer isto tako je važno koliko smo ljudi, kao i vazduh koji dišemo.
A odnos prema psima koji završe u Lozničkom takozvanom azilu nije ljudski, od samog otvaranja. Jedino što je ljudsko u vezi njega je sklonost ka korupciji , svih onih koji ga vode.
Milioni se pominju po javnim glasilima, od čega ti nesrećni psi nisu videli nikakve koristi.


S obzirom na situaciju i potencijalnu izgradnju rudnika Rio Tinto, uprava grada je dobila na značaju u očima vlasti, koja podržava izgradnju rudnika, a psi su im poslednje interesovanje koje trenutno imaju, iako je početkom godine svečano najavljen program sterilizacije, koji naravno, treba i platiti i za njega obezbediti sredstva. Gde će završiti ta sredstva, pitamo se.

U Loznički takozvani azil, NE MOŽE DA SE UDJE. Jedno od objašnjenja direktora JKPa je bilo , Da se psi ne uznemiravaju. Pre će biti, da se ne vidi surova istina, koju kriju godinama.

Zato, podjimo od sebe, budimo promena, jer nam promene niko neće doneti na tanjiru, u sredini koja je ogrezla do guše u korupciju .
Ko god može, dodjite na protest, da pokažemo da ne može , da znamo, dodjite da kažemo šta imamo, u ime onih koji to ne mogu, koji umiru bez glasa i nestaju bez traga.

#nemanazad# #loznicakonclogorza pse#

Marina Mo

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *