Da li je vučica nadjena u Mirjevu žrtva štancerajske mafije i trgovine divljim zaštićenim vrstama? Mnogo upitnika !

 

Poslednja dešavanja. Rasplet priče. Da, vučica je hibrid, mešanac vuka i psa, kako se tvrdi, a štene vuka je poklonjeno iz Zoo Vrta Beograd. naravno, nezakonito.

Pogledajte link.

A ovo je priča.

Prema objavama medija i informacijama na internet portalima, u Mirjevu je pronadjena vučica, koja je šetala ulicama, koja je uhvaćena , odvedena u veterinu beograd, a odatle u Beo zoo vrt, gde je za sada dobila „čitav kavez“.
Predpostavlja se i da je vučica skotna, da ima oko 9 godina, a veterinari koji su je videli tvrde da je pitoma.
Na fejsbuku se šire razne informacije, ali prava istina polako počinje da izranja, a kockice ove neobične priče počinju da se uklapaju.
Po svim informacijama vučica jeste odrasla u kući, ali ne i sama, kao jadna mala bebica vuka, na koju se smilovala osećajna duša, već se osnovano sumnja i kao žrtva štanceraja, i to zakonom zaštićene vrste, koju je protivzakonito držati u privatnom vlasništvu.
Nepojavljivanje i neistupanje vlasnice, ovim tvrdnjama ide u prilog.
A da, jadnica, nije pobegla, i da su je oni koji su je tražili da je vrate vlasnici, našli , za ovo se nikada ne bi saznalo. A po njihovim navodima na fejsbuku, pobegla su još dva psa ili dva vuka ili dva takozvana Češka vučja psa, što ustvari i jeste mešavina vuka i psa, veštačke rase koja je stvorena, sa namerom u Čehoslovačkoj, gde se neki bolesni um igrao boga, ali ta dva su nadjena i vraćena vlasnici.
Takozvani Češki vučji pas (prevod)

Vučica je pobegla iz odgajivačnice pasa. I to šar planinaca. Svi fotosi u linkovima.

Link teksta 

Link teksta

Da li je tu držana iz ljubavi, saosećanja ili zbog profita? I šta se sve krije iza zatvorenih vrata?
Odakle mala beba vuka u centru grada, u kome raste? Kako se tu našla?
Kako je moguće da veterinar koji kontroliše ovu odgajivačnicu ne zna za ovaj slučaj? I da li je uopšte iko kontroliše? Da li je to registrovana odgajivačnica? Ili jedna od onih, mnogih kojima je dovoljno biti u KSS,pa da mogu da rade šta hoće?
I da li je dobro da se vučica vrati na takvo mesto? A ako ne, kuda? Da li će ovo jadno biće, ničim krivo, završiti svoj nesrećni život u memli Beo Zoo vrta, na cementu, u kavezu 2 sa 2, ili postoji bolje rešenje?

I koliko uopšte koštaju mali vučići na crnom tržištu ? A takozvani Češki Vučji psi? Mnogo pitanja, a žrtva, jadna vučica. I koliko je još takvih mučenika ?

Foto Vučjeg psa. Fotosi vučice nazvane Coka su u linkovima medija.

vuk cehoslovacki vucji pas

 

By dobrica

One thought on “Da li je vučica nadjena u Mirjevu žrtva štancerajske mafije i trgovine divljim zaštićenim vrstama? Mnogo upitnika !

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *