DIREKTOR VETERINE BEOGRAD DEMANTUJE UBIJANJE DIVLJIH SVINJA NA UŠĆU I ZEMUNSKOM KEJU. SVEDOCI TVRDE DRUGAČIJE.

Zbog obilnih poplava , divlje svinje, medju kojima ima i dosta mladunaca su pobegle sa  Ratnog ostrva, u blizini Novog Beograda i Zemuna i našle se u gradu. Uspele su da se spasu poplave, ali su potpuno izgubljene u nepoznatoj sredini.

Na twiteru su osvanule brojne vesti očevidaca, koji su tvrdili da su prisustvovali njihovom ubijanju na Ušću i Zemunskom keju.

Posle vesti koje su objavili neki mediji, medju njima i N1, oglasio se večiti direktor Veterine Beograd, gospodin Grubić, koji je rekao sledeće(sa N1) :

Da bismo mogli da ih isteramo, morali smo da pucamo patronama, lažnim mecima, da bi se proizveo zvuk. Pa to su i ljudi videli.

Odakle su ih to isterivali i gde su ih prebacili? O tome ni reči.

Logično bi bilo da su ih omamili mecima koji za to služe iz pušaka koje za to služe, a koje poseduju sve zoohigijene i zoo vrt Beograd, pa posle prebacili u prirodu.

Plašimo se da su očevidci u pravu i da su bića koja zovemo divlja, ustvari postala žrtve divljih ljudi. Potpuno nevina bića, nikom ničim kriva.

Samo su tražili spas.

Nadamo se da je neko iz veterine Beograd snimio akciju humanog spasavanja , pa kada je vidimo , poverovaćemo. Poučeni dosadašnjim iskustvom, na mnoge teme, u fotose divljih svinja u zoo vrtu nećemo poverovati.

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *