Hotel Hilton za pse Loznica odbija saradnju

Po dobitku našeg pisma Predsedniku opštine, bez odgovora naravno, po brojnim dopisima lokalnog udruženja na dotično JKP Naš Dom Loznica, naših takodje,  šta se dešava???????

Dešavaju se naručeni demantiji po novinama, teče mled i mleko, al u azilu bez promena nabolje. Nagore da, ide novi pomor.

Veterinara nemaju od septembra 2016, a vrapci oko takozvanog azila pevaju da je počelo masovno ubijanje pasa. Kako? Ko ih ubija? Mimo zakona? Dal je moguće?

Pričaju vrapci da su ozloglašene ubice, koje su premeštene na sakupljanje djubreta, opet vraćene na „posao ubica“. A milioni u igri za spas životinja? Da li su to potrošeni pa da krene nova tura? A ponuda za besplatne sterilizacije odbijena od strane gradske skupštine? Zašto? Nije bilo procenta za zaradu?

Link istorije ove strašne priče 

Činjenica je da ovde ima djubreta do kolena, koje se prikriva, psi se koriste, zlo caruje. Naviknuti da im se može kako hoće, uprava nastavlja po starom, bez poštovanja civilnih organizacija, bez poštovanja zakona. Moglo je tako, ali vreme OZNE je davno prošlo, samo što to mnogima, koji u tom vremenu žive, nije jasno.

Korupcija nad psima, nevinim, jadnim, dosta je lopovi!

Ovako se drži pas u rukama šintera? Jel ovo azil plaćem sa 17 miliona dinara? U kom veku vi živite?

Ovo je osoba iz 2010, i njen odnos prema psu. Nije se ništa promenilo, samo je gore.

Ovo su psi spašeni iz Hilton Loznica. Ima li komentara na ovo?

DOKLE KRADJA, DOKLE SAKRIVANJE, STOP! A PRETNJE ZABORAVITE. I TO ZNAMO!

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *