I PORTAL N1 KRENUO DA ŠIRI MRŽNJU PREMA PSIMA

ZAŠTO MEDIJI PODSTIČU MRŽNJU PREMA KUĆNIM LJUBIMCIMA? KO TO NARUČUJE?

U toku aktuelnog bombardovanja ionako zbunjenih gradjana gomilom vesti u vezi korona virusa počela je i trka u širenju mržnje i straha od kućnih ljubimaca u kojoj je i portal N1 uzeo učešće. Nismo to očekivali od medija koji je važio kao objektivan. Čini se da je to prošlo vreme.

Prošlo vreme.

 Istina, nije se proslavio širenjem istine o odnosu naših organa vlasti prema mučenju životinja, kradjom budžetskih sredstava na ime lažnog zbrinjavanja, Avenijom MB, opštinskim konc logorima za pse, ali… eto studije o korona virusu i prenosiocima kućnim ljubimcima. Bitno je koristiti zvučne reči , STUDIJA, UNIVERZITET, KORONA, PA ONDA KUĆNI LJUBIMCI.

LINK ČLANAK PORTAL N1

U glavama ionako posrnule pameti , lako će se stvoriti strašna slika virusa koji juri na šapama psa pravo u grlo budućeg kovid pozitivnog pacijenta.

Sa kojom namerom je napisan ovaj tekst i kako je moguće da je objavljen ?

Ko ima interes da na ovaj način iznosi neistine? Ko ima interes da se poveća ionako ogroman broj napuštenih životinja na ulicama Srbije?Mediji u Srbiji inače skoro uvek svojim senzacionalističkim naslovima i tekstovima provociraju dodatno zlostavljanje, ubijanje, sakacenje a sada vidimo i napuštanje kućnih ljubimaca. U samom tekstu se kaže da istraživači nisu sigurni na koji način je virus korone dospeo u organizam pasa…..

Tekst zvuči, prilično maligno i daleko je od istine. Zašto je objavljen?

Zar nije bilo tema koje bi mogle da popune prostor portala? Na primer, kad je već kovid u pitanju, bezbrojni protesti protiv nametanja rigoroznih mera kojim se ugrožavaju ljudske slobode ? Vučenje trudnice po betonu, vodeni topovi, tučenje demonstranata u toj istoj Španiji, odakle je i tekst o istraživanju, u Nemačkoj, Italiji, a sve u ime zaštite stanovništva , koji se nikada ne prikazuju i ne pominju na N1?

Izgleda da su psi i mačke krivi za sve, kao i uvek, pa i za ovaj čudni virus. U modi je širenje panike, pa su se svi pridružili. Žalosno.

Na svu sreću i pored napora medija, nisu svima isprani mozgovi. Ljudi još uvek slobodno misle.

Čuvajte vaše ljubimce, oni šire ljubav. Čuvajte sebe i svoje pre svega duhovno zdravlje, kao i fizičko. Ne dozvolite da vam iko oduzme pravo na sopstveno mišljenje.

Molimo sve da zajedničkom akcijom na ovakve sramotne i tendenciozne naslove kao što je ovaj objavljen na portalu N1, Studija utvrdila ? da život sa psom povećava rizik od od zaraze korona virusom ??????????????????????? jednom zauvek stavimo tačku. Mediji ne smeju da lažu građane.

M.L. MOROZOV

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *