KORUPCIJA PSI SRBIJA1

 

Sajt Balkan Kinology kipi od novih štenadi, a poruka je samo jedna – Prodaj Daj Pare! Niko registrovan , niko ne plaća porez. Niko kontrolisan. Psi se vode kao items, predmeti.

sajt prodaj kupi 
U isto vreme se beskućni i odbačeni psi krvnički ubijaju od strane plaćenika, korupcijskih lopova tipa Avenije MB, njihovih pomagača i burazerskih saradnika,opština a i onih koji su još i na višem polozaju, koji uporno žmure i ne vide i ne znaju i nikada nisu čuli da postoji nešto kao korupcija na psima.Preko 40 opština koje vas kradu.

istorija korupcije Avenija MB i jarani

Tu je i prljavi tender koji je sklopila veterinarska stanica Vranje, sa tada neregistrovanim azilom Davidovac, sa opštinom Vranje.

Davidovac Vranje

Ubija se na angro, krade na angro, a neregistrovani takozvani odgajivači prodaju štenad na angro.Kinološki savez Srbije i Uprava veterine su još u fazi – Ne znamo mi ništa-, čak i kad im se nacrta. Sve nevinašca, tek rodjena. Korupcija se nastavlja, a vreme ističe, pa se brzinski krade, što više, što brže.
Dopisi, tužbe, pritužbe su s namerom usporene. To znamo.
Ali do tada, ono što možemo, jeste da apelujemo na svest i savest gradjana , koji su takodje žrtve laži.
Jeste, pokradeni ste, u ime lažne brige lopova o psima, koji nemaju nameru da problem reše, već da vas i nadalje kradu, a njih da ubijaju, kao i do sada.
Ne kupujte, udomite. Obidjite lokalni takozvani azil, ne dozvolite im da vas lažu. Obidjite, ako uspete da udjete, jer su mahom zatvoreni i zabarikadirani.
Pitajte vašeg predsednika opštine šta radi?Ne hvatajte se na priče, Psi decu pojedoše, pa moramo mi da reagujemo. Oni ne reaguju, oni kradu.
Ništa uradili nisu.
Pomažu ilegalne odgajivačnice, dele pare sa korupcijskim ubicama, lažu. Svaka delatnost registrovana pri APR plaća porez. Ne i odgajivači pasa, a odgajivace lovackih pasa,  da ne pominjemo. Oni su posebna zaštićena sorta. A odatle psi sleću na ulice, plus od neodgovornih vlasnika, pa onda lepo u ruke JKP, zoohigijena, koje nastavljaju kradju. U ruke Avenije MB , u ruke koga god ,ko se dosetio da se i od tih jadnih mršavih, beskućnih pasa, može debelo nakrasti. Sprečite ovu prljavu korupciju, širite priču, tražite odgovore. Sterilišite svog psa, prijavite ilegalne odgajivačnice, obidjite lažne azile i pitajte ih šta rade. Dok Zakon ne zaživi, dok se ne probude ugojeni zadrigli spavači, plaćeni od vašeg novca.

STOP KORUPCIJI.

 

 

By dobrica

2 thoughts on “KORUPCIJA PSI SRBIJA1

  • TA POJAVA SE ZOVE SATANIZAM. TA PRLJAVA MAFIJA KOJA JADNA MISLI DA CE POPUNITI SVOJE RUPE NOVCEM, POPUNI DESETAK ILI DVADESETAK POJAVICE JE NOVE I TOME NEMA KRAJA, A UMRECE KAO PROSJACI. SVE TE BOLESNE I LUDE KOJI NEMAJU SVEST O VREDNOSTI ZIVOTA SAM ZIVOT KAZNJAVA. ZIVOT JE SVETINJA, ZIVOT JE NEPRIKOSNOVEN ! ZA SVE SYTRADALE ZIIOTE MOJU LARU LABRADORA KOJU UBISE I PUNO PUNO NJENIH DRUGARA MILIH NEVINIH BICA NASIH NAJVECIH PRIJATELJA. UPUCUJEM MOLITVU ZA NEVINE DUSE, A OD NJIH SE CISTIM CISTIM CISTIM .. STOP MAFIJI STOP,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *