MI ŠALJEMO PRIJAVE, VETERINA AUTISTIČNA, AVENIJA NASTAVLJA LOV U MUTNOM.

Junske akcije bršćenja budžeta Kladovo i Surdulica i eliminacije beskućnih pasa.

Žena na fotosu u sredini, Ljiljana Stefanovic, je upornošću i teškom mukom uspela da izvuče svog psa iz mreže šintera 8.6.21. dok joj je SANITARNA inspektorka *vetrinarski inspektor nije izasao na teren) savetovala da to ne radi, iako je utvrdjeno da radnici nemaju potrebne dozvole. Odvedeno je u pakao 7 pasa, koje ce navodno vratiti za 2 nedelje, sto se nikada nije desilo. Fotos levo su štenci koji su ostavljeni u Kladovu, pošto im je majka (desno) uhvaćena i strpana u dušegubku.

Video iz Surdulice , na kome se vidi „human prevoz“ i postupanje sa psima.

I posle svih sastanaka sa Upravom veterine, navodnog razumevanja situacije, Avenija MB se ne zaustavlja. Zlatne koke, nesrećni beskućni psi se kupe i kotrljaju u dušebki, na putu u smrt. Njihov život je bezvredan za one koji ih voze , jeftin je, vredi malo , al se naplaćuje mnogo, od svih nas. Opštine za ove usluge plaćaju skupo, pa su psi svakako zlatne kokice za ovu po zlu poznatu firmu i njenog vlasnika, specijalizovanog za dezinsekciju i čišćenje. Tako se psi čiste sa ulica i sela Srbije, nemilice. Za humanost niko ne haje, iako postoji Zakon o dobrobiti životinja koji niko ne poštuje. A ako na njegovo poštovanje i pozovemo nadležne , dobijemo u najboljem slučaju samo prazna obećanja.

Opet su brojna udruženja, medju kojima je i naše, poslala Prijavu ugrožavanja pasa prevozom,Upravi veterine. Dokazujemo već dokazano kršenje zakona, po ko zna koji put..

I tvrdimo , po ko zna koji put, da je problem LJUDSKI FAKTOR i KORUPCIJA. Zato i samo zato tonemo u blato nehumanosti i beznadja,. Svest, savest, moral, etičnost, te dostojanstvene reči su nestale iz prakse u ovoj sramoti.

Ubijanje desetina hiljada pasa godišnje od strane ove firme , mimo Zakona, nekažnjeno, potpomognuto ćutanjem i aminovanjem svih nadležnih organa jeste dno ljudskosti. Odavno je dotaknuto. Puzi se po njemu bez imalo srama. Koliko košta obraz? Il ne košta ništa?

skrin shot sa videa koji je u linku. Surdulica 8.6.21.

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *