RODITELJ ZABAVLJA DECU MUČENJEM MAČETA I SVI SE SMEJU

U kom okruženju i sa kakvim ljudima živimo….delimo isto nebo i vazduh….

Zlostavljanje životinja nije rezultat samo neke jednostavne mane u prirodi čoveka, već je dokazano naučno da je verovatno simptom dubokog mentalnog poremećaja. Istraživanja u psihologiji i kriminologiji pokazuju da se ljudi koji su okrutni prema životinjama ne zaustavljaju na tome i da mnogi od njih postanu okrutni i prema ljudima….

I roditelj koji maltretira životinju pred detetom pravi potencijalnog nasilnika… A deca koja zlostavljaju životinje rade to zato što su baš tu lekciju naučili u okrilju sopstvene kuće …kao i njihovi roditelji, oni na ljutnju ili frustraciju reagiraju nasilno. I naravno njihovo nasilje je usmereno na jedino živo biće u porodici koje je ranjivije od njih samih – na bespomoćnu životinju. Poseban nivo priče je što se još time pohvale javno. Time pokazuju kako su oni u svojoj psihi ti neki gospodari života i smrti, da su opasni, jaki jer svoju bezosećajnost, frustriranost i komplekse verovatno doživljavaju kao neku snagu i moć.

A šta zakon kaže ;

⭕️ Ko kršeći propise ubije, povredi, muči ili na drugi način zlostavlja životinju, kazniće se novčanom kaznom ili zatvorom do jedne godine.⭕️

Ovaj snimak je još jedan od pokazatelja da je ovo društvo u potpunom moralnom potonuću i sumraku svesti i empatije…

LINK FACEBOOK POSTA SA VIDEOM

Lidija M. Ćorković

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *