Nezakonite odluke lokalne samouprave Kraljevo -Ubićemo Pse

 

KRALJEVO JOŠ JEDNA CRNA RUPA.
Takozvani opštinski azili su postali pravi konc logori svuda. Zbog gramzivosti i zla neljudi, zbog kršenja zakona, zbog bezakonja, koje vlada. Zbog nehumanosti i pokvarenosti.
Predsednik Skupštine Kraljevo Nenad Marković, dipl. inz. saobraćaja je potpisao Odluku o uslovima i držanju domaćih životinja, koju je donela Skupština opštine Kraljevo, a u kojoj se izmedju ostalog kaže da javna komunalna preduzeća, dakle ona finansirana od strane gradjana, koja crpe ogromna sredstva iz budžeta grada, gradjana, mogu da se prema beskućnim psima u takozvanim azilima, prihvatilištima, ponašaju kao da su njihova privatna svojina. U suprotnosti sa Zakonom o dobrobiti životinja , gde se kaže da je EUTANAZIJA, tj UBIJANJE ZDRAVIH ŽIVOTINJA ZABRANJENO, oni su doneli odluku da NIJE. Mogu da ih unište savremenim metodama, ?????, mogu da ih ustupe naučno istraživačkim institucijama, čitaj PRODAJU ZA EKSPERIMENTE I ŠTA IM SE I KAKO HOĆE U PREVODU. U roku od 3 dana ???????

odluka
Pa kako to? Zar su već JKP privatizovana i bud zašto prodata lokalnim profiterima? Nisu. A možda je to u najavi. U svakom slučaju, ovo je protivzakonito i dopisi su poslati na  Upravu veterine,  Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave,  opštinske organe Kraljeva.  Ako je bezakonje svemoguće, i naše pravo da ga ne dozvolimo i da se protiv njega borimo, je još uvek neprikosnoveno.

scan

21764896_1436819253100852_4507640848813239655_n

Peticija je u toku.

Iskreno se nadamo da tu razumnih ima, koji će prepoznati bezakonje i put ka korupciji i kradji na najjadnijima, bez glasa.  Mi smo njihov glas.  Ne dozvolimo.
Ponavlja se 2015 godina, kada se pokušalo sa izmenom Zakona o Dobrobiti, da bi profiteri krali i ubijali. Ponašaju se kao da su im promene prošle, ne misleći da ih svi pratimo. Ovo je nehumano, neljudski i nezakonito. Nećemo dozvoliti.
Ovo samo dokazuje koliko su beskućni psi zlatne koke, koje nehumani, koji su se ugurali po podobnosti u tzv zoohigijene besramno koriste. Ne poštuju zakon. Misle da je sve dozvoljeno. Da li treba da očekujemo i dan kada će početi da izvoze pseće meso za Kinu? Možda. Ne dozvolimo.
KRALJEVO

 

A ovo su linkovi iz lokalnih novina, humano uništavanje???? Šta je to HUMANO UNIŠSTAVANJE????

Link 1

Link2

Na sve ove krajnje ozbiljne dopise , dobili smo novo bla blaisanje kranje neozbiljnih , koji sebe smatraju donosiocima odluka, a koji bi trebalo da dobro razmisle ŠTA TO RADIMO?

12

KO JE LUD? KO JE BEZOBRAZAN?  DOKLE? A DOKLE DOTLE, PSI ZLATNE KOKE PRAVE PROFIT PROFITERIMA. 

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *