NIGDE U SVETU POLICIJA NE OBEZBEDJUJE ŠINTERE, AL U SRBIJI BUDNO ČUVA AVENIJU MB.

U brojnim gradovima Srbije po zlu čuvena šinterska klika firme za čišćenje i ostale usluge , Avenije MB, ide uz pratnju milicije lokalne samouprave. Čuva ih opštinska uprava od gnevnih gradjana, čijim se novcem plaćaju usluge navodnog zbrinjavanja beskućnih pasa. Ko se ugradio u ogromne sume koje se odlivaju iz opštinskih budžeta, možemo da nagadjamo. Ali nije tu poenta samo u novcu, kog nema, a baca se u privatne džepove.

Poenta je u bezakonju, samovlašću i surovosti . Bezakonju zbog nepoštovanja zakona, surovosti zbog neljudskog postupanja prema beskućnim psima. I pored svih razgovora udruženja sa Upravom veterine, gde je svima sve jasno i svi sve znaju, Avenija MB i nadalje , nekažnjeno hara Srbijom. Krug korupcije i kradje , surovosti i kršenja zakona je neraskidivo povezan. U kojoj to zemlji ŠINTERE U SKUPIM KOLIMA ALI SA SMRDLJIVOM PRIKOLICOM ZA PSE PRATI MILICIJA ?

U kojoj su to zemlji veterinarski inspektori nemoćni il gluvi i slepi na sve što se dogadja? U zemlji proždranoj korupcijom i bezakonjem. U toj zemlji.

Ovo su snimci iz Surdulice objavljeni na fejsbuku. Septembar 2021.

OVAKO SE PREVOZE PSI U KONC LOGOR U NOVOM SELU. ZA UPRAVU VETERINE I MINISTARSTVO SAOBRAĆAJA OVO JE HUMAN PREVOZ.

Marina Mo.

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *