Novogodišnji praznici beskućnih životinja Srbije,žrtava beskrajne korupcije.

 

Period proslava Novogodišnjih praznika u Srbiji se pokazao kao period jada, čemera, ubistava i mučenja onih bespomoćnih, osionog divljanja svih frustriranih dvonožaca, koji se pijano zateknu u blizini,  nad njima.

Prvo kreću petarde, koje su zabranjene, ali… Ma koji zakon? To je normalna stvar. I ne samo što lupaju , plaše, već je i zabava za mnoge da ih pitomim, beskućnim psima gurnu u usta i uživaju psihopatski u zvuku razvaljenih vilica i šoku tih jadnih stvorenja. Počinioci zlodela iz prethodnih godina nikada nisu pronadjeni, a policija to i ne smatra nekim strašnim zlodelom, pa se nije ni potrudila.

Žrtva prethodnog „slavlja“ prošle godine. Beograd.

post jelena jovanovic FB dec 2015 žrtva petardi

Što se tiče takozvanih azila i takozvanih opštinskih prihvatilišta, vesela bratija podobno zaposlenih, se neće na poslu ni pojaviti. Imaju preča posla. I Vršac i Loznica šinteraji će obesiti lokote na ionako zaključana vrata i u provod. Kao i u prethodom periodu. Nema kontrole, direktori su zadovoljni postignutim, a psi, pa tu su za izvlačenje sredstava iz budžeta. To je obavljeno, mogu i da skapaju. Ima li sena u boksovima, da li im je hladno, da li su žedni, da li su gladni? Ma hajde, ko još o tome brine.

Loznica. Lokot na vratima. Prošla zima a i svaki dan je tako. 

azil-sneg1

16649381_10210526294706433_3329457433255606728_n

Vršac. Prošla zima. Ostavljeni da pojedu jedni druge. 

av mb napolje

Avenija MB. Iza njih ostaje krv cele godine. 

I tako se sredstva kradu, lopovi bogate, a Srbija sramoti svojim nehumanim odnosom prema bespomoćnima.  Nažalost.

Duboko smo ogorčeni ovakvim zločinačkim odnosom prema beskućnim životinjama, koje nisu krive što doma nemaju, a za šta su krivi jedino neodgovorni ljudi, kako na odgovonim mestima, tako i oni medju gradjanima, koji te iste pse nemilice izbacuju na ulicu i ne sterilišu. Zgadjeni smo  korupcijom javnih komunalnih, gde prihvatilišta za pse ne pripadaju. Ne može se svaki nečovek baviti humanitarnim radom, a ovo jeste humanitarni rad. Trebao da bude i da zapošljava humane, a ne psihopate.

I dok , debelo plaćeni i od sredstva budžeta, preplaćeni lopovi , kradu i ne haju, volonteri bez sredstava idu i spašavaju.

Štenci sa Peštera, samo jedni od mnogih, koje volonteri hrane i pomažu.

Možemo samo da se nadamo da će nam Nova 2018 doneti bolje. A borićemo se, svim snagama, da se situacija promeni.

Da se Prihvatilišta izvuku iz kandži lopova, da Avenija MB truje samo bube, što im je i u opisu posla i da maknu svoje kerbere od bespomoćnih pasa. Da ova sveopšta prljava korupcija , gde su ulog pseći životi, zauvek nestane.  Tada će nestati i prljavi izvoznici pseće krvi i kostiju, lažni dobrotvori i sva ostala gamad, koja se tu nakotila. Sa sve onima iz lokalnih vlasti , i naviše, koji ova ubistva i ovu korupciju podržavaju. 

2016 zima

 

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *