OZAKONJENO BEZAKONJE

SRBIJA JE JEDINA ZEMLJA U REGIONU, AKO NE I U SVETU GDE JE EUTANAZIJA, UBISTVO PASA I MAČAKA PO OPŠTINSKIM ŠINTERAJIMA ZVANIM AZILI,   NELEGALNO I ZABRANJENO.

PREMA ZAKONU O DOBROBITI ZIVOTINJA, UBIJANJE PASA I MAČAKA PO OPŠTINSKIM AZILIMA JE ZABRANJENO. U OPISU DELATNOSTI TAKOZVANIH ZOOHIGIJENA OVA TAČKA JE NAMERNO ZAMUĆENA KAKO BI SE MOGLA TUMAČITI KAKO KOM ODGOVARA.
ONDA SE BEZAKONJE PREĆUTNO OZAKONI , PA SVAKI UBICA I PROFITER KOJI IMA RADNO MESTO MOĆNIKA,( A PO TOM OSNOVU JE MESTO I DOBIO) UPRAVNIKA ZOOHIGIJENE IL DIREKTORA JKP RADI ŠTA HOĆE A AKO TO STIGNE DO JAVNIH GLASILA DEMANTUJE. I SVI SREĆNI. UBIJANJE SE NASTAVLJA.
IZMENE ZAKONA O DOBROBITI NISU PROŠLE, AL NEMA NI VEZE.

BEZAKONJE VLADA. DOSETILI SU SE.
AROGANTNE PROSTAČINE SA TROMINUTNIM DIPLOMAMA DOPISNIH PARTIJSKIH KURSEVA HARAJU. UTERUJU STRAH. UBIJAJU SVAKU HUMANOST.
NA LUDACKIM TENDERIMA PODIVLJALIH MANIJAKA KOJI SU POBRKALI SVE ŠTO MOGU, JER IM SE MOŽE, SE VEĆ UNAPRED ZNA KOLIKO PASA ĆE BITI BESNO I KOLIKO ĆE IH UBITI. IAKO JE TO NEZAKONITO. AL OMIRISALI OBESNI PARE. DIVLJIJI OD SVAKOG BESNOG PSA.
I NA OVO NIKO NE REAGUJE. ODGOVORNI SU ZAUZETI SOPSTVENIM LOPOVLUKOM.

SAMO JEDAN PRIMER OPŠTEG LUDILA.

OVO JE TENDER OPŠTINE POŽEGA, POZNATE PO KRVNIČKOM I NEZAKONITOM UBIJANJU HILJADA PASA, MUČENJU. AGONIJA SE NASTAVLJA, A VELIKI DOBROTVOR, UBICA, VETERINAR, JE POSTAO PREDSEDNIK OPŠTINE. ZASLUGE ZA HUMANI RAD U SLUŽBI NARODA.KAD GOD VIDITE TENDER, VETERINARI, OPŠTINA, AZILI, DOBROTVORI, UVEK TRAŽITE UZROK , A TO SU PARE. MATERIJALNA DOBIT.

POZEGA1

PAZITE, JKP NAŠ DOM JE I U LOZNICI. TO JE AKCIONARSKO PREDUZEĆE. KO TU IMA AKCIJE???? ISKUSTVO U UBIJANJU U POŽEGI IMA VETERINAR PREDSEDNIK OPŠTINE.

NIJE OVO SLUČAJNO.

POZEGA2

POZEGA3

DAKLE, OD 1500 PASA KOJE NAMERAVAJU DA UKLONE SA ULICA 1200 ĆE BITI UBIJENO. 20 ĆE BITI UDOMLJENO, A 50 ĆE BITI VRAĆENO NA STANIŠTE. I U OVOM BEZOBRAZNOM IDIOTIZMU NE UMEJU NI DA BROJE.  ŠTA URADITI SA IDIOTIMA KOJI SU SE DOČEPALI MOĆI?

EUTANAZIRATI IH ILI STERILISATI ILI POSLATI DA BERU I SADE KROMPIR U PADINSKOJ SKELI?  ODVRATNA TRAGEDIKOMEDIJA.

KADA LUDACI POKRADU BELE MANTILE I PREUZMU LUDNICU, OVAKO TO IZGLEDA. A SVI IM TAPŠU.

OPET JE  DOŠLO VREME DA POSLUŠNICI, ŠTO VEĆI IDIOTI, TIM BOLJE, IMAJU MOĆ.

ALI, KADA NEPRAVDA POSTANE ZAKON, DUŽNOST JE PAMETNIH GRADJANA DA MU SE ODUPRU.

OTPOR SRP

 

By dobrica

One thought on “OZAKONJENO BEZAKONJE

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *