Pas-profitabilan proizvod Balkana

Beskućni psi  su za mnoge izvor debelog profita. Velika neprimetna privredna grana, koja mnogima omogućava lepu zaradu. Podlu, ali .. deo scenarija.

Sjajni su ti psi, sami se gaje, ne treba im ništa. Samo žanjemo.

Balkanska LOGIKA.
BEZ ŠTANCERA NEMA BESKUĆNIH PASA.
Nema ni kuja u teranju.
Bez nesterilisanih kuja, nema teranja.

Bez kuja u teranju, nema čopora na ulicama.
Bez čopora na ulicama, nema ujeda.
Bez ujeda, nema odštete.
Šta smo zaključili?
Samo nek se što više pasa radja i neka ih je što više da svi možemo SREĆNO DA
KRADEMO.
Hoćemo što više pasa na ulicama. Svi mi.

Napusten pas
Propašće Zoohigijene, propašće šinteri, propašće izvoz, tenderi, ubijanje,
eutanazije, lažna besnila, narudžbe, lekovi, skupljanje donacija na sve
strane,pojedinci, udruženja, pansioni, dobrotvori svi redom, PROPAŠĆEMO.
Na koju temu će da kradu Predsednici opština i njihove Skupštine? A kume, sestre, žene zaposlene kao Upravnice Zoohigijena? Pa nije fer. I nisu jedini. Ima ih mnogo na svim nivoima.
Imaju svi oni mnogo tema za kradju , ali.. treba im i  i ova.Dobra je, humana.  Kako da peremo pare ako nema azila i
gradnje? Tako to oni misle.
Kako da lažemo da najam azila košta tako mnogo?
Kako da izmišljamo lažne troškove?
Ne, ne dolazi u obzir da pasa na ulicama nema.
Zaključeno.
Zato ćemo se praviti da pomak  HOĆEMO, A NEĆEMO.
MARŠ GLUPANI. ZNAMO MI.

neodgovorni ljudi psi

Kakvi su gradjani, takva im je i vlast, il obrnuto, al smrdi svakako.
U ovako trulom okruženju, male su šanse za poštene ljude, one retke da naprave
bilo kakav Pomak na bolje.
LJUDSKI FAKTOR JE PODBACIO. NA SVIM NIVOIMA TRULEŽ. KORISTOLJUBLJE ŽDERE DUŠE.

Nikoga ne zanima da se radi o bićima koja duboko pate. A i zašto bi ih zanimalo? Pa mogu oni sve, bez obzira na broj nogu da gurnu u krematorijum, samo ako od toga ima lične koristi. Tako je to. Hoće li iko ikada pomenuti truli LJUDSKI FAKTOR? NIKADA.

LAŽ SE NASTAVLJA.

A OVO JE ISTINA , A NE LAŽNE BLA BLA PRIČE .

Link  BUDJENJE KO JE ISKREN. !!

 Mi nećemo odustati. Budjenje. WAKE UP.

 

By dobrica

3 thoughts on “Pas-profitabilan proizvod Balkana

 • ja sve vas pozivam da u svakoj od 186 opstina NEKO OD UDRUZENJA podnese ovakvu prijavu ………………………………………………..OSNOVNO JAVNO TUŽILAŠTVO U JAGODINI
  ul. Kneginje Milice broj 84; 35000 Jagodina
  e – mail : ojtjagodina@gmail.com
  4.10.2015.

  Prijava
  1.protiv svih lica za koja vam mi dostavljamo sumnju, a za koja ćete vi prikupljanjem obaveštenja utvrditi da li čine zlostavljanja i ubijanja većeg broja pasa i mačaka uz kršenje zakona, i
  2. protiv svih lica koja omogućuju ta dela zloupotrebama službenog položaja, bilo da su zaposlena u organima jedinice lokalne samouprave ili u državmnom organu , – u svim slučajevima ta lica pod 1. i 2. postupaju nezakonito i prema velikom broju pasa i mačaka, i prema novcu poreskih obveznika , a radi sticanja nezakonite dobiti na račun javnog novca iz budžeta jedinice lokalne samouprave i radi prisvajanja i drugih nezakonitih benefita koje uz to zateknete ( ukoliko budete uspešni i bez tereta u svom poslu, pa sve navedeno i nenavedeno otkrijete).

  Krivični zakonik Republike Srbije naredjuje ,članom 269. stav 2 : do 3 godine zatvora za svako lice koje je činjenjem ili nečinjenjem učestvovalo ili omogućilo da krivično delo: zlostavljanje i ubijanje većeg broja životinja u suprotnosti s zakonom bude činjeno u produženom trajanju . Nadležni sud trebao bi ustanoviti i kolikog obima je privredni prestup koji nesumnjivo postoji u ovom slučaju, i uzevši u obzir sve tačno utvrdjene činjenice – presuditi svim licima koja su neposredno : ubijanjem i sticanjem protivpravne dobiti i svim službenim licima koja su im to omogućila zloupotrebom službenog položaja : bilo nečinjenjem bilo činjenjem, svi oni sumnjivi su da su počinili i da čine krivična dela koja se gone po službenoj dužnosti .Imena tih lica naći ćete prikupljanjem obveštenja : to su i potpisnik Zapisnika RVI na osnovu kojeg je izdato Rešenje o ispunjenim uslovima za upis u Registar objekata gradskog Prihvatilišta Jagodina, potpisnici ugovora zoohigijenske službe Jagodina s gradom Jagodina i gradom Paraćinom. Uporedjivanjem izveštaja o ukupnom broju uhvaćenih pasa barem za poslednje 3 godine i činjenica o tome gde su svi ti psi sada, itd. Dokazi su u Jagodini i u Paraćinu i to u zoohigijenskoj firmi i u organu jedinice lokalne samouprave kojem Zakon o dobrobiti nalaže postupanje po članu 65.66. , 67. ,kao i u posedu RVI koja je područno-nadležna da u ime Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine vrši nadzor nad primenjivanjem Zakona o dobrobiti kada to primenjivanje vrši organ jedinice lokalne samouprave .

  U skladu sa zakonima i našim Statutom , dostavljamo vam ovu prijavu i prilog -videti u atach-u i dole, kao mesno nadležnom OJT..
  Očekujemo da OJT nadležan za Jagodinu prikupi dokaze i pokrene pred nadležnim sudom istražni postupak .

  S poštovanjem

  EPAR

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *