Podsticanje Korupcije umesto Sprovodjenja Zakona

Podsticanje korupcije umesto sprovodjenja zakona, na svaku temu, pa tako i na temu Zakona o dobrobiti životinja.

Korupcija iznad svih zakona.

Posao svih onih, kojima je posao da štite zakon i humanost kada su beskućne životinje u pitanju, se na kraju sveo u prikrivanje tragova, laganje , odugovlačenje i trpanje dokumentacije i prijava u fijoke, kako bi se korupcija nesmetano nastavila.
Sprovodjenje zakona se namerno ometa. Za to vreme konc logori zoohigijena , a sada i novi privatni, trpaju pare u dzepove zaradjene na krvi i leševima pasa. Bezdušno i sa prećutnom dozvolom lopova, koji kradu mnogo više, pa što da ne dopuste svojim slugeranjama da i oni omrse brkove.
I svi plaćeni da svoj posao ne rade, da kradu svoje budžete. Svoj narod.
Kakvu to sliku pruža svetu, o tome niko ne haje. A koliko siromaši svoju kasu, to još manje. 

Kradimo dok možemo. 

Ni narod ne interesuje što ga kradu. I nema veze, psi su ionako omrznuta bića, od strane većine. Vole ih samo kao predmet korišćenja.
Nikog ne zanima opšte potonuće u septičku jamu Evrope.
Retki entuzijasti rade na prijavljivanju zlodela, koja postaju samo gluvi predmeti, mrtvi medju duhovnim leševima takozvanih odgovornih, koji su se prodali pre fizičke smrti. Predmeti, koji bi odavno bili rešeni na prostorima gde se poštuje zakon.

Retki pretvaraju svoje domove, kuće i dvorišta u spasilačke centre, od svojih sredstava, da bi bili ismevani i pljuvani od strane sredine u kojoj žive.
A mnogi su se dosetili i medju kvazi zašitarima da i oni mogu da kradu.
Caruje ego i lopovluk.
Od saradnje ni govora, Jer nije bitno rešiti problem, već biti najpametniji.
Beskorisno bla blaisanje od donošenja Zakona o dobrobiti 2009, bez pomaka.

Dakle, opšte puzanje po blatu.
I rad na izdizanju najnižeg proseka medju mudrace. Na svim nivoima negativna selekcija.
Pljuvanje po zakonu, od strane kobajagi sprovodioca zakona, bez stida. Samo se još retki sramote , i to oni koji ni za šta nisu krivi, a najviše se zalažu za bolje.

Ali, dokle god postoji i mrvica mogućnosti korupcionog korišćenja pasa, boljitka neće biti.
A sa ovako (ne) uredjenim sistemom organizacije takozvanih konc lagera , zoohigijena i njihovih jataka, privatnih konc lagera Avenije MB , Davidovac Vranje , opstinskih Loznica, Zrenjanin, Kikinda itd. možemo samo da pratimo debelo plaćeni genocid pasa. Iz našeg džepa.

Vreme za plakanje nad promocijom pokvarenosti i idotizma.
Da plačemo, mi , iskreni protivnici nepravde i zločina, iskreni poštovaoci zakona, životinja, pasa, koji smo  bezvredni i niko, u svojoj rodjenoj zemlji, gde se cene samo lopovi i pokvarenjaci, a isplaćuju poslednji bednici za lažne ujede, kako bi se podsticala mržnja, kako prema tim jadnim bićima, tako i prema nama, svima, koji ih štitimo.I krade.

Sve naopako i sve sa zlom namerom.
Trenutno je srećan  samo onaj pas koji se u ovim uslovima nikada nije ni rodio. Ne i za uvek. Odgovaraćete za zločine. Kad, tad.

Nećemo dozvoliti. Bićemo uporni, a ako vreme i pokaže da je korupcija iznad svakoga i svega, sve će imati svoje posledice i svi će biti odgovorni.

Fotosi takozvanih azila, konc logora  Ruma, Zrenjanin, Loznica, Davidovac Vranje, Požega, Vrnjačka Banja Avenija MB. Ima ih još .

 

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *