Politički Kameleoni blokatori Gradjanske Inicijative

Samo lažna obećanja ne prestaju , po svim opštinama Srbije, gde je makar minimalno prodrla gradjanska inicijativa. Kreću Kameleoni, iskusni lopovi a još veći lažovi. Svuda. Ko će nam oteti profit? Kako se usudjuju? Jadna je sudbina pseća pod ovakvima, bez i trunke osećaja. Moramo da shvatimo da je ovo opšta situacija, da svi moraju ustati udruženo protiv nehumanosti i bezdušnih lopova.vranje davidovac

13782051_1134978299877329_2714864450883609588_n
NIŠ

Po svim opštinama ista priča. Kako blokirati gradjansku inicijativu i nastaviti sa kradjom nad nevinim psima? Kameleoni koji će promeniti sve boje, ali, da sve ostane isto, da kao aždaje sisaju budžetski novac i ubijaju bez griže savesti. Klasična šema, prvo se pretvaramo da pregovaramo sa osveščenim udruženjima za zaštitu, onda lažemo i nastavljamo po starom. Naravno da su predsednici opština uključeni, da sve znaju. Pa svi su deo sistema lopovluka i korupcije.

Primer Vranje

Primer Niš
Jedini način eliminacije lopova ove vrste jeste samostalnost azilima, podvodjenje pod humanitarne ustanove, daleko od uprave groblja i čistača ulica, firmi za dezinsekciju. JKP. a i tipova, samostalnih politički podržanih psećih lovaca, Avenije MB. Nek se bave svojim poslom. Sa humanitarnim radom nemaju ništa. Azilima nije mesto u tim kandžama.
Za to se moramo boriti, svi zajedno, svi koji nismo potkupljeni, jer ovo nije priča jedne opštine, ovo je šema cele srpske komunalne službe, koja je pse svela na isti nivo sa insektima štetočinama. Upravu veterine i Ministarstvo ovo ne zanima. Dakle, borba za bolje. Nemamo koga da molimo. Ceo svet zna da su beskućni psi u Srbiji i na Balkanu predstavljeni kao štetočine, da bi se na njima kralo, samo se oni koji problem teba da reše prave ludi. I izmišljaju nove načine za otimačine. Dosta je. Svi zajedno. Azili kao humanitarne ustanove, a ne svojina JKP, kako je bivša ministarka poljoprivrede prošle godine nalagala. Kako bi se prodavali bolje, koristili kako ko hoće. Nije prošlo. I ne sme da prodje. Ni pod jednim mini USROM.

By dobrica

One thought on “Politički Kameleoni blokatori Gradjanske Inicijative

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *