PORODICA IZ PAKLA NEKAŽNJENO HARA VRANJEM, MUČI ŽIVOTINJE A LJUDE NAPADA I VREDJA.

Pisali smo o ovoj porodici , likovima iz horor filma još 2016 godine i poslali prijavu tužilaštvu u Vranju. Nikada nije rešena, a oni su nastavili da maltretiraju i svoje sugradjane i životinje.

Odavno je primećeno da sin Vladica Stevanović u svoje dvorište donosi štenad i odrasle napuštene pse, kojima se kasnije gubi trag. Iz dvorišta se čuje cviljenje i zavijanje.

U sakupljanju mu pomaže i majka, Gordana,  koja svakoga ko joj se približi vredja i napada. I sin i majka su mentalno zaostali, ali u komunikaciji sa ljudima veoma agresivni. U kući živi i ćerka, koja se retko pojavljuje van kućnog dvorišta.

Ovo je poslednji slučaj , gde ih je Marko Spririć uočio na groblju 17.jan 2019. sa kesom u kojoj se nešto pomeralo. Kesa je bila zavezana, nije mogao da je otvori, pa je pocepao. Unutra je bilo štene, koje nije moglo da diše.

Nasilnici su ga vredjali, a onda pobegli.

link posta sa facebooka.

Ovo je foto koji smo mi objavili 2016.god.

Fotosi koje je Marko Spiric objavio u postu, na fejsbuku.

KESA U KOJOJ JE PAS BIO.

SPASEN JE.
Spašeno štene je Marko uspeo da udomi kod prijatelja, Stefana Smiljkovića.

Prisebno je pozvao policiju, koja je napravila zapisnik. Sam će podneti krivičnu prijavu, a javni tužilac je dužan da postupi prema zapisniku i pokrene postupak protiv ovo dvoje ljudi. Jedno štene je spašeno, ali.. koliko će drugih stradati u rukama ovih osoba?

Na post koji je objavio dobio je ovaj komentar. Da li ove osobe zaista jedu pse?

Šta radi socijalna služba? Očito je da se radi o mentalno  poremećim , opasnim osobama. I da li će javni tužilac reagovati ili će opet, do narednog slučaja, sve biti zaboravljeno? Zašto odgovorni ne rade svoj posao?

By dobrica

2 thoughts on “PORODICA IZ PAKLA NEKAŽNJENO HARA VRANJEM, MUČI ŽIVOTINJE A LJUDE NAPADA I VREDJA.

  • Ovaj lik se ranije stalno dernjao po centru Vranja i psovao tamo nekog valjda iz glave…svi znaju da je poremecen pa ga ignorisu ali ako je ovo tacno trebaju se privesti pa hospitalizovati.

  • Dokle god se gleda kroz prste i tolerisu mucitelji zivotinja, ovako ce biti. Pa ako je porodica bolesna, a ocigledno jeste, gde je tu Socijalna sluzba, takve osobe se trebaju leciti ili pustiti da prave stetu i ubijaju zivotinje. Ko garantuje da nece jednog dana nasrnuti na neko dete ili coveka, zenu. Oni su po strukturi bolesti veoma jaki kada su u napetom i agresivnom stanju. Sta ce biti ako se desi neka nesreca? a nije iskljuceno da hoce, jer oni su u velikim problemima sa mngima u Vranju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *