PROTEST PROTIV ZLOČINA PREMA BESKUĆNIM PSIMA!!! 7.MAJ 2020. 12H.

Zakon kaže: Član 15 Životinja se može lišiti života na human način, ako:

1) je povređena, neizlečivo bolesna, telesno deformisana ili na drugi način patološki onesposobljena tako da oporavak nije moguć, a život za nju predstavlja bol, patnju, strah i stres;

I pored postojanja Zakona i prihvatilišta, u koja su uloženi milioni dinara, Srbija je postala horor mesto za život beskućnih pasa i mačaka. Zakon se ne poštuje, prihvatilišta liče na sve, samo ne na oaze za spas. Ni mnogi vlasnički psi nisu u boljem položaju, živeći na metar lanca u blatu. Na stotine hiljada umiru svake godine, lišeni života na najmonstruoznije načine. I to sve od vašeg novca. Od novca gradjana. Više od 85% gradjana i ne zna da Zakon postoji, a 90 % nadležnih institucija ga ne poštuje. Zlostavljači se ne kažnjavaju. Vlada horor.

Samo Avenija MB je od jan 2020 do kraja aprila2021 predala 112.387,5 kg životinjskog otpada na spaljivanje. Šta mislite šta je taj otpad? SZR Tomić 177.180 kg. ????????Odakle taj otpad? Otpad, bivši životi.

Bahati otac vlasnika Avenije, bivši vlasnik prve osnovane firme Avenija Mb, koja je registrovana za čišćenje zgrada, zabranjuje veterinarskom inspektoru da udje u tzv prihvatilište za pse, napada protestante lopatom i preti policiji sa rečenicom A Šta češ sutra da radiš? Jel treba da zovem gore?
I to je samo delić bahatosti, koja sigurno ima pozadinu.

Video govori više od reči,a ima ih dosta. Pogledajte.

Godinama smo se obraćali Ministartstvima, Vladi, državnim organima koji su nadležni da spreče ovaj zločin prema napuštenim psima i ovu pljačku javnog novca. Osim tišine uprave, tužilaštva i političara ,i u najboljem slučaju potvrde korumpiranih inspektora da su aktivnosti Avenije u redu nismo dobili ništa više.
Zato izlazimo na protest.
Tražimo odmah i neizostavno poništenje svih ugovora koje Avenija ima sa gradovima Srbije i zaustavljanje njenih aktivnosti.
Tražimo reviziju svih Ugovora.
Tražimo odgovornost za masovno monstruozno ubijanje živih bića, koje se ne može negirati. Ono je činjenica. I pored zabrane ubijanja zdravih pasa u „prihvatilištima“, vrši se genocid.

VIDEO PASJI ŽIVOT

VIDEO NE DOPUSTIMO VIŠE DA SE OVO DEŠAVA

I zato,zbog svega PROTESTNI SKUP 7 MAJA U 12 h ISPRED UPRAVE VETERINE, Omladinskih brigada 1 Novi Beograd.

Marina Mo

By dobrica

One thought on “PROTEST PROTIV ZLOČINA PREMA BESKUĆNIM PSIMA!!! 7.MAJ 2020. 12H.

  • prema ovim svim informacijama je neophodno cim pre da se odgovorni prijave za te radnje. Ne ide vise da se na jadnim zivotinjama rade takve radnje a pojedinci ne odgovaraju. To je totalna sramota. Te pedere treba postrojiti !!!! To su govna.
    Drago Skomina Frankfurt/M

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *