Šabački Holiday INN Hotel za pse prerastao u konc logor za pse JKP Stari Grad Šabac

 

 

Šabački Holiday INN Hotel za pse prerastao u konc logor za pse
JKP Stari Grad Šabac. Još jedan „azil za pse“, hotel Holiday INN, Šabac. Ko ga preživi, neće pričati, jer ne zna da govori. Ako ga preživi, može samo da zalaje. To mnogi koriste.

Ovako su se predstavljali. Tekst iz Blica.

A ovo su postali. 

„Od ukupno 592 uhvaćena psa u toku 2017. godine, njih 490 je “uginulo” ili eutanazirano. Preciznije, 48 pasa je udavljeno, 138 uspavano zbog agresivnosti, 43 zbog bolesti, 60 uginulo zbog povreda, 12 uspavano iz drugih razloga, a 189 pasa je uginulo iz “nepoznatih” razloga.“

Jedan od ubijenih. Pas Milutin, post Uroš Simić sa fejsbuka.

ubijeni Milutin Uros Simic post

Lista ubijenih iz albuma Pomoć Psima u Šabcu

Ovako se o psima brine „veterinarska stanica“ Šabac i za te „usluge dobijaju 3.500.000 dinara iz gradskog budzeta.

Potresan i istinit tekst Uroša Simića

milutin
FOTO UROŠ SIMIĆ  UBIJENOG MILUTINA NIČIM KRIVOG SEM ŠTO JE BIO ŽIV.

Cene su ostale na nivou Holiday Inn Hotela, ali su usluge usmerene na uništenje i ubijanje gostiju, beskućnih pasa, na osnovu kojih se kradu sredstva iz budžeta grada.
Još jedna priča, tipa Loznica Hilton, Vršac Hilton hotela, Borskog Hilton hotela zvanog Ćumez.
Nepoželjni, udruženje za zaštitu su prognani,a informacije od javnog značaja dubiozne, isfabrikovane, te tako, svaki drugi pas, koji nesrećnom igrom slučaja, ovde dodje, biva proglašen agresivnim, ujedivljivim, a samim tim ide na takozvanu eutanaziju, tj BIVA UBIJEN BEZ RAZLOGA.
Naravno, veterinarski inspektori, koji ovde rade , će to „stručno opovrgnuti“, jer vrana vrani oči ne vadi. Težak je to hleb i oni ga u znoju lica svoga, zaradjuju, ubijajući, mimo Zakona, koji kaže da je EUTANAZIJA ZDRAVIH PASA I MAČAKA U PRIHVATILIŠTIMA ZOOHIGIJENA NEDOZVOLJENA. Lako ih je proglasiti bolesnima, opasnima, pa to i zavisi od kadija, koji tuže i koji sude.
Pošto su sredstva za izgradnju ovog hotela odavno potrošena, sad se mora štedeti i na hrani i na svemu. Pa nek ih je što manje.
Naravno, ovoga svega ne bi bilo da na čelu cele svite nemamo i direktora JKPa, a kog postavlja Predsedništvo Skupštine opštine, gde su sve „osećajni ljudi, zainteresovani za dobro i humanost“. I blagostanje. Al čije? To se pitamo.
I dokle ovako? Pa sve dokle se takozvani lažni azili i lažna opštinska prihvatilišta ne izvuku iz kandži lažnih zoohigijena. Nije im mesto pri JKP.
Tu nema mesta humanitarnim ustanovama, a ni nadležni nisu položili na fakultetima , ako je iko i video neki, nijedan predmet vezan uz humanost.
Veterinari ne smeju biti na čelu ovih ustanova, zbog sukoba interesa, a što je dokazano na brojnim primerima. Na primer Požega, Vranje, Vršac, Bor. Itd. Itd.
Hipokratova zakletva se izgleda na veterinarskom fakultetu ne polaže. Nit humanosti, nit morala, do sada nismo videli. Retki su i prokaženi oni koji te osobine pokažu . A takvi i nemaju pristup mestu direktora. Eliminišu se u korenu. Negativna selekcija.
Tako se kolo korupcije vrti. Neodgovorni gradjani izbacuju pse, onda plaćaju svi takozvana prihvatilišta, onda se pare trpaju u privatne džepove i prave nameštene javne nabavke. Onda se javnost malo truje opasnim ujedima, kako bi kradja išla lakše , a mržnja prema beskućnicima se širila i tako u krug. Širom Srbije haraju ovakvi presvučeni u „dobročinitelje“, ali dobročinitelje svojih džepova.

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *