Skupština opštine Kraljevo ne odustaje od svoje nezakonite odluke Ubićemo pse

 

Kraljevo. Sramota odnosa opštine Srbije prema beskućnim psima. Al nema stida, ima samo drskosti. Velike reči, velike odluke iza kojih se kriju kršioci zakona. Pa tako i u Kraljevu. Opštinski očusi, ne oci, dokazuju da je odluka o ubijanju i prodaji pasa u svrhu eksperimenata, tj u prevodu privatizacija javnog objekta i njegovih „štićenika“, tj žrtvi, sasvim legalna. Posle 3 dana mi vas posedujemo. Kakva drskost. I ne odustaju. Ko su Udruženja za zaštitu? Boranija. Mi smo Skupština opštine. Naši podobni članovi znaju da glasaju.  Mediji objavljuju njihove isprazne izjave, bez davanja mogućnosti i udruženjima da nešto kažu. Tako se medju narodom širi laž,  kako je sve zakonito.

A radi se o GENOCIDU, ISTREBLJENJU. Za drugo ne znaju.

RTV Kraljevo 

Šaljemo dopise, na koje dobijamo nesuvisle odgovore , pa na njih šaljemo nove dopise. I tako se mi dopisujemo. Dok korupcija ždere pseće duše. Nehumanost, zloba, bezosećajnost, je ono po čemu će ovaj sastav Opštinske skupštine Kraljevo biti zapamćen.

Genocid beskrupuloznih  podobnika nad bespomoćnim psima.

Naša prepiska. Za arhivu sramote jednog grada.

 

odgovor na opstina kraljevo str 1

Link objave na petface.

Link našeg prethodnog članka

Link Udruženja Solidarno za životinje 

Tretman beskućnih pasa u većini gradova Srbije je zverski. Primer opštine Kraljevo nam samo pokazuje da se sada radi i na ozakonjenju tog zverstva, koje se sprovodi, i pored činjenice da je to trenutno nezakonito i u neskladu sa postojećim Zakonom o dobrobiti životinja, kao i Krivičnim zakonom , član 269. Da li ovo mahnitanje znači da će se i silom,  uprkos protivljenju brojnih gradjana i svih Udruženja za zaštitu životinja , opet pokušati zlonamerne izmene Zakona o dobrobiti, kako bi se bezakonje ozakonilo?????? Tragično. Vraćamo se u srednji vek. Kuda se stiže sa GENOCIDOM PASA? KUDA??? I nemojmo se zanositi sa ovim fotosom. To neće izgledati tako. T61 će biti uračunat u troškove , ali u većini slučajeva neće biti korišćen. Skupo je. A leševi neće ići u krematorijum u Čupriju, već na deponije il ko zna koje lokalne rupčage, kao što to i dan danas rade.

Primer Vranje Davidovac, kontejner ZA LEŠEVE.

20504152_1769299930034247_235558831_n

KRALJEVO

By dobrica

One thought on “Skupština opštine Kraljevo ne odustaje od svoje nezakonite odluke Ubićemo pse

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *