Stop ilegalnim odgajivačnicama

 

Zatvaranje ilegalne odgajivacnice..!!!!!!!!

Ali ne u Srbiji.

 
Nije ovo priča o psima. Ovo je priča o neljudima. Svuda se kažnjavaju ilegalni odgajivači, štanceri, al na Balkanu i u Srbiji ni slučajno.

Zašto Uprava Veterine ćuti, zašto se Kinološki Savez Srbije pravi neuk, zašto su skoro svi takozvani odgajivači pasa neregistrovani u APRu, a legla nekontrolisana i zašto to nikoga ne zanima? Zato što svi zajedno kradu i pomažu korupciju. Zato što je bitno da Korupcija postane opšte pravilo. Da bi svi bili uvučeni u nju i da tako, zaborave na njeno postojanje.

U Srbiji drzava štiti kotitelje i štancere, nepostupanjem inspekcijskih organa po prijavama kako o neregistrovanim biznisima tako i o zlostavljanju i zanemarivanju životinja.

Žrtve su psi, a udruženi u korupciji guraju i ono poštenog naroda u ponor. Prihvatanje njihove igre je izdaja ljudskih principa i osudjivanje generacija na potonuće u pokvarenost i blato.
U zemljama gde ima poštovanja zakona, situacija je ovakva, zakon, kazna, humanost.


Ovo je članak iz Dayly Mirror , iz Britanije. 

Majka i dve ćerke uhapšene, puppy mill, kako ga zovu, mlin štenadi, zatvoren. 

Zaradile su oko 100 000 funti prodajući bolesne pse,  a prodale su ih oko 1900.

Slike su im javno objavljenje, a one su kažnjenje.

teresa-ward-1
SVI FOTOSI SU IZ ČLANKA DAYLY MIRROR

Koliko li je ovakvih „farmi“ po Srbiji, po budžacima?

Gde Zakona  nema vlada  korupcija, bezakonje, beda. Beda za generacije poštene dece koje će pojesti mafija, beda za njihove očajne roditelje, beda za sve. Ono dobra što pet dobrih ljudi napravi, jedan zao može da uništi za pet minuta. A tek kad je zlih više i kad zlo postane zakon. Ovo je iz daleke civilizacije, gde se „muškarčine“ ne mere brojem nelegalnih borbi pasa, zaradom od  ubistava, lovnim trofejima, već humanošću, a zaštitnicima životinja se ne podsmeva.  

Zatvaranje ilegalne odgajivacnice..!!!!!!!! Kada će se to desiti na ovim prostorima? Kada će se konačno Zakon sprovoditi ? 

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *