SUKOB INTERESA POTVRDJEN POSLE TRI GODINE . PRLITA ZAJEČAR.

Davne 2018 prijavili smo tadašnjeg većnika Vladimira Videnović u Zaječaru za sukob interesa, jer je kao većnik sa svojom veterinarskom ordinacijom učestvovao u procesu javne nabavke zbrinjavanja napuštenih pasa u Prihvatilištu za pse u selu Prlita i koji je zahvaljujući dodatim posebnim uslovima u nabavci i dobio Ugovor sa Prihvatilištem.

Posle nešto više od 3 godine, Agencija za sprečavanje korupcije potvrdila je da je sukoba interesa bilo a da ga veterinar Videnović nije prijavio Agenciji što je bio obavezan da učini. Za to nezakonito ponašanje dobio je opomenu

Nismo sigurni da su psi u Prihvatilištu u Prliti koji su te davne 2018 godine trebali da budu zbrinjavani od strane ordinacije ovog političara zaista i zbrinuti i na koji način ali znamo da su se u ovom Prihvatilištu podaci o psima i te kako lažirali /slučaj psa koji je po čipu istovremeno bio na dva mesta, u azilu i u Nemačkoj (u azilu kao mešanac Dunja a u Nemačkoj kao rasni pas David). https://koalicijazazivot.org/…/kako-je-dunja-postala…/

Veterinarska inspekcija je nakon naših prijava kontrolom utvrdila nepoštovanje programa mera u azilu, zatekla je pse koji nisu čipovani, nisu vakcinisani, nemaju evidenciju, nemaju ništa od onog što su građani platili kroz javnu nabavku… tačnije kroz nameštenu javnu nabavku.

Odgovor o finansijskim malverzacijama i nenamenskom trošenju sredstava javne nabavke koje smo prijavili budžetskoj inspekciji i Ministarstvu finansija te davne 2017/18 još uvek čekamo…

Pa ipak mala opomena koju je sada već zamenik gradonačelnika Vladimir Videnović dobio od Agencije za nas i nije mala. Ona je svedok da je zloupotreba bilo a da bi jednom oni koji su ih činili za njih i odgovarali, moramo da imamo dokaze njihovih zlodela. Ova opomena je takav dokaz.

Zato prijavljujte sve nezakonitosti, korupciju i kriminal, sva zlostavljanja, prebijanja, trovanja, ubijanja…. Prijavljujte nezakonitosti u azilima, prijavljujte nezakonite akcije hvatanja pasa, nezakonite transporte, šverc, bugarske čipove,, neregistrovane odgajivačnice. Vaše prijave će jednom biti dokaz ko je i kakve je nezakonitosti činio. Prijavljujte !!!

By dobrica

One thought on “SUKOB INTERESA POTVRDJEN POSLE TRI GODINE . PRLITA ZAJEČAR.

  • SRAM IH BILO, TREBALO IM JE 3 GODINE DA POTVRDE DA JE POSTOJAO SUKOB INTERESA, PA JE POSLE TOLIKO VREMENA DOBIO ČAK I OPOMENU.
    JOŠ JEDAN DOKAZ, “ DA VRANA VRANI, OČI NE VADI“, A SVE DOK SE TAKO BUDU PONAŠALI ONI ŠTO SU NADLEŽNI, BIĆE I KORUPCIJE I SUKOBA INTERESA, NA PRETEK.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *