ZAPOSLENI U AVENIJI MB LAŽNO OPTUŽUJU, A POLICIJA PRIVODI.

U sredu , 16og juna ispred, po zlu poznate Avenije MB okupilo se nekoliko aktivista udruženja za zaštitu životinja. Sa njima je došao snimatelj dokumetaraca, TomS N , Englez iz UK, koji je snimao dokumentarac o psima u  Bugarskoj, čuo za čuveno „Humano „ prihvatilište, pa se pridružio aktivistima u nadi da će moći da u njega udje  i snimi pse, deportovane iz svih krajeva Srbije, čuvenom dušegubkom.

Naravno, to se nije desilo, kao ni ranije, kada su novinari Nove S pokušavali da udju. Kazamat je strogo zabravljen za sve posete. Znamo da ni veterinarski inspektori ne mogu da udju nenajavljeni. Velika je zverka vlasnik ove firme za dezinsekciju i čišćenje,  koja, istina, samo u uslovima totalne mentalne poremećenosti nadležnih može da dobije dozvolu za „humano skupljanje i zbrinjavanje lutalica“, ali ta poremećenost i jeste lokalna stvarnost. Velika zverka ne voli da mu se muvaju oko poseda, čije se postojanje finansira debelim sumama novca iz opštinskih budžeta više od 40 opština u Srbiji. Našeg novca. Ali  to nije važno, jer zakon ionako ne važi. „Nije javno“, privatno je, pa ne prilazi, naročito ako voliš životinje i stalo ti je do zakonitosti.

Snimatelj iz Velike Britanije, Tom, nenavikao na lokalne spletke i bezakonje je pokušao da uz pomoć prevodioca ljubazno  razgovora sa zaposlenima, koji su časkali pod suncobranom ispred ulaza.

Link videa Link njegove izjave na sajtu Faces of Hope.

Link videa sa stranice Borba za Dzekija

Link sa stranice Spaske Kraljevo

Link Policija interveniše Spaske Kraljevo

Nije čudno što nisu pušteni u konc logor, to je uobičajeno, ali, išli su korak dalje, jer nema granica u bahatosti malih, sitnih duša. Brže bolje su pozvali policiju i prijavili nevinog čoveka kako ih vredja i psuje. Oni koji ni reči stranog jezika ne razumeju.

I šta se desilo? Desilo se to da se pojavila policija, koju su pozvale „gospodje“ ispod suncobrana i LAŽNO ga optužile  za uvrede, psovanje, uznemiravanje. Policija je sve legitimisala, a stranog državljanina PRIVELA , da se vidi ko je gazda, da svet ne pomisli da je šinteraj nezaštićen, da je njegov bos makar ko, tamo neki iz Novog Sela. Pošto su aktivisti za zaštitu životinja sve imali snimljeno, ceo razgovor, prijava je pala u vodu, ali je ničim kriv čovek potrošio 8 sati u lokalnom primitivizmu i jadnoj bahatosti prljavih nogu u lakovanim cipelama, ubica pasa koji bi da se zovu gospodje i gospoda, koji će i lagati i optuživati i šta god, samo naruči.

Kad su se članovi porodice velikog bosa, unosili u lice, vredjali aktiviste 28.juna, kad je otac velikog bosa, mahao lopatom i udarao,kad je sam bos pretio policiji,  niko nije  priveden. Ni prekršajnu kaznu nisu dobili, a ljudi koji zaslužuju da se ljudima zovu, treba da trpe vucaranje po pritvorima. Tako je to u bezakonju, u vremenu totalne mentalne i moralne poremećenosti, gde su zakon i pravda izvrnuti na ledja a varvari ih pljuju dok trpaju  krvave novčanice u srozane, neoprane gaće.  

Svako je svojim postupcim pokazao  ko je i šta je.

Ovaj sramotni ispad je opet ogolio lik i delo Avenije MB, zlih ljudi, koji ne prezaju ni od čega.Vulgarna  bahatost ne može nikada postati ništa drugo nego ostati što i jeste,  prosta, jadna , bedna i sramna. Ne pomaže tu šminka. Krv se ne da oprati.  

Bila je ovo greška, ovo poturanje policije, mrcvarenje čoveka. Niskost, podlost, čemer ponora neljudske duše.

Greška, greška!! Tek sad će se o vama čuti, gospodo, i opet, po zlu, a ne po dobru. A nas je sramota što se to sve dešava u našoj zemlji. Vas nije, odavno su vam pare pojele oba obraza, a crvi vam već na nos izlaze.

U blatu bezakonja primitivne podlace nema ko da zaustavi, a ovo pišemo da ostane svedočanstvo o jednom zlom vremenu, gde su u 21 om veku u jednoj lepoj zemlji, šinteri gazili po ljudskosti. Za neka bolja, ljudskija vremena.

Iz novina koje su ovo objavile

Iz Novina koje su objavile

#DO POBEDE, DO HUMANOG DRUŠTVA BEZ SREDNJOVEKOVNIH ŠINTERA#

By dobrica

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *